2019-06-03

Jag behöver tyvärr omplacera min älskade katt Flora, hon har just nu kattungar med i augusti efter att hon har kastrerats är jag redo att lämna bort henne. Flora har haft tre kullar och är en utställningskatt som går mycket bra på utställning.
Flora är en innekatt med tillgång till kattgård. Flora är född den 20 april 2015, hennes stamnamn är: GIC S*Maollich's Faboluos Frezija

Flora är en katt som gärna vill sitt bredvid i soffan, hon är van att leva med andra katter men kan bo som ensam katt.

Flora måste fortsätta vara försäkrad, idag här hon försäkrad i Sveland.
4000 kr vill jag ha för Flora, då har jag kastrerat henne samt så har hon ett veterinärbesiktningsprotokoll som inte är äldre än 7 dagar vid flytt.

Jag kan tänka mig att lämna över henne till en fodervärd, då ska Flora få en till kull år 2020. En fodervärd ska själv vara intresserad av att åka på utställning samt göra i ordning katten för utställning. Fodervärden får inte bo längre än 7 mil från Östervåla. Om du inte är intresserad av att åka på utställning så är ett fodervärskap inte intressant.

Flora vill komma till ett hem som kan ge henne mycket kärlek och tid. Kan du ge henne det? Skriv ett mail till mig och berätta varför just du kan blir Floras nya hem.

2019-05-08

Min bonusdotter behöver omplacera sina två kastrat hanar. Två Sibiriska killar med namnen Milo och Gunvald.
Milo är helt vit och är 5 år, Gunvald är helt grå och är 3 år.
Katterna kan flytta var försig eller tillsammans.
Dom är idag försäkrade i Sveland och dom måste forsätta vara försäkrade.
Om du känner att du kan ge dessa killar ett kärleksfullt hem och kunna ge dom mycket tid, kontakta mig.

 

2019-05-07

Nya kort finns på alla kattungarna, kvaliten på korten är väldigt dålig då jag tagit korten med telefon på kvällstid. Dagsljuset behövs för att det ska bli bra kort.

2019-04-17

Nu har även Flora och Stings kattungar kommit till värden. 6 Kattungar blev det.

2019-04-15

Navi och Sting blev föräldrar till 4 fina kattungar den 14 april, mer information om den kullen kommer ut om några dagar. Nu väntar vi på att Flora och Stings kull ska födas.

2019-02-19

Sting är kemiskt kastrerad sedan 3 veckor tillbaka, han har ännu inte lugnat sig men han kan inte ta emot några fler honor för parning.

Både Flora och Navi kom i löp för en vecka sedan, Sting ställde upp och parade båda men om de är dräktiga vet vi ännu inte.
Första veckan i mars borde jag kunna se om vi väntar kattungar till påsk.

2019-01-27

Kattungarna har nu ätit kattungemousse två gånger och de äter helt själva med god aptit. Nu kommer vikterna att gå uppåt!

2019-01-22

Lucias kattungar stödmatar jag just nu en gång om dagen. Lucias mjölk är troligen lättmjölk och kattungarnas viktuppgång är låg. På grund av detta har det ännu inte blivit några kort, tiden räcker inte riktigt till. En timme varje kväll sitter jag med nappflaskan. Om några dagar ska de få smaka blötmat och jag hoppas det faller dom i smaken, Då kommer vikterna gå upp snabbt.

2019-01-21

Sting har nu titeln Grand Internationell Champion!

Sting och jag har igen varit på utställning till Riga i Lettland. Han njöt verkligen att att få resa bort med mig, hans rusande hormoner som gör att han går och skriker här hemma la sig och han var lugna fina kissen som jag älskar så mycket.
Om pubiken fick bestämma så var han nog en av utställningens populäraste katter. Det var väldigt många besökare på utställningen och vid hans bur var det hela tiden folk som fotograferade och ställde frågor. Domarna tyckte också om honom även om det ännu inte går hela vägen, han kom till panelen båda dagarna men fick ingen röst på lördagen men en röst på söndagen. Vi åkte dit för att få hans utlandscert i klass 5 och det fick vi! Som bonus har han nu även sitt utlandscert i klass 3.

Bilder från utställningen kan du se om du läser detta inlägg från fliken nyheter.

 

2018-12-20

God Jul & Gott Nytt År!