2019-05-08

Min bonusdotter behöver omplacera sina två kastrat hanar. Två Sibiriska killar med namnen Milo och Gunvald.
Milo är helt vit och är 5 år, Gunvald är helt grå och är 3 år.
Katterna flyttar gärna var för sig.
Dom är idag försäkrade i Sveland och dom måste forsätta vara försäkrade.
Katterna finns i Uppsala.
Om du känner att du kan ge dessa killar ett kärleksfullt hem och kunna ge dom mycket tid, kontakta mig.
 

 

2019-05-07

Nya kort finns på alla kattungarna, kvaliten på korten är väldigt dålig då jag tagit korten med telefon på kvällstid. Dagsljuset behövs för att det ska bli bra kort.

2019-04-17

Nu har även Flora och Stings kattungar kommit till värden. 6 Kattungar blev det.

2019-04-15

Navi och Sting blev föräldrar till 4 fina kattungar den 14 april, mer information om den kullen kommer ut om några dagar. Nu väntar vi på att Flora och Stings kull ska födas.

2019-02-19

Sting är kemiskt kastrerad sedan 3 veckor tillbaka, han har ännu inte lugnat sig men han kan inte ta emot några fler honor för parning.

Både Flora och Navi kom i löp för en vecka sedan, Sting ställde upp och parade båda men om de är dräktiga vet vi ännu inte.
Första veckan i mars borde jag kunna se om vi väntar kattungar till påsk.

2019-01-27

Kattungarna har nu ätit kattungemousse två gånger och de äter helt själva med god aptit. Nu kommer vikterna att gå uppåt!

2019-01-22

Lucias kattungar stödmatar jag just nu en gång om dagen. Lucias mjölk är troligen lättmjölk och kattungarnas viktuppgång är låg. På grund av detta har det ännu inte blivit några kort, tiden räcker inte riktigt till. En timme varje kväll sitter jag med nappflaskan. Om några dagar ska de få smaka blötmat och jag hoppas det faller dom i smaken, Då kommer vikterna gå upp snabbt.

2019-01-21

Sting har nu titeln Grand Internationell Champion!

Sting och jag har igen varit på utställning till Riga i Lettland. Han njöt verkligen att att få resa bort med mig, hans rusande hormoner som gör att han går och skriker här hemma la sig och han var lugna fina kissen som jag älskar så mycket.
Om pubiken fick bestämma så var han nog en av utställningens populäraste katter. Det var väldigt många besökare på utställningen och vid hans bur var det hela tiden folk som fotograferade och ställde frågor. Domarna tyckte också om honom även om det ännu inte går hela vägen, han kom till panelen båda dagarna men fick ingen röst på lördagen men en röst på söndagen. Vi åkte dit för att få hans utlandscert i klass 5 och det fick vi! Som bonus har han nu även sitt utlandscert i klass 3.

Bilder från utställningen kan du se om du läser detta inlägg från fliken nyheter.

 

2018-12-20

God Jul & Gott Nytt År!

2018-06-18

Lucia har nu fått den högsta titeln Supreme Champion!
Helgen den 16-17 juni 2018 var jag med Flora och Lucia på Uppsala Kattklubbs utställning, det är min klubb där jag även sitter i styrelsen som sekreterare. Så när jag ställer ut på min egen klubb är det ett hårt jobb och man har egentligen inte alls tid att ställa katt.

Lilla Lucia som inte har ställts ut på jätte länge trivdes med att få mycket uppmärksamhet. Domarna älskade hennes fantastiska färg och täckhår. Hon fick återigen höra att hon är en liten prinsessa. Det var inga problem för henne att få ett cert i högsta klassen fastän hon just nu saknar helt underull.
Lucia behövde bara 1 cert till för att få titeln Supreme Champion och det blev hon. Tyvärr fanns det ingen tid att fira eftersom jag jobbade på utställningens sekreteriat. Lucia blev även BIV och blev även nominerad en av dagarna. En helt fantastisk utställningshelg för Lucia som jag inte alls trodde på när jag anmälde henne.

Flora fick sina två cert i klass 3, nu har hon 8 och behöver bara 3 till för att få samma titel som Lucia. Men det får ske nästa år, nu ska de båda få bli mammor.

Bilderna syns i detta inlägg om du läser det från fliken nyheter.