2019-10-16

Helgen 12-13 oktober var jag med mina katter Navi och Sting på Östkattens utställing i Norrköping.
Navi fick sitt sista cert. i klass 5 och hon kan nu kalla sig Grand Internationell Champion, så hennes nya namn är nu GIC S*Klockarbackens Navi. På söndagen fick hon sitt första cert i klass 3, nu behöver hon 10 certifikat till för att blir Supreme Champion.

Sting fick på lördag och söndag sina cert i klass 3. På söndagen kom han också till utställningens panel, tyvärr fick han inga röster men jag är inte förvånad över det. Han har ännu inte fått sin vinterpäls, det har inte heller Navi fått.

Nästa utställning för dessa två är i november.

2019-08-11

Ribston har nu hittat ett nytt hem!

Flora och Stings kattunge Ribston född 2019-04-17 behöver omgånde ett nytt hem! Hans familj kände av allergin och nu har Ribston fått flytta hem till oss igen iväntan på en ny familj.
Om någon är intresserad av att ge denna goa kille ett nytt hem, hör av dig! Han är just nu försäkrad i Sveland och måste fortsätta vara försäkrad. Ribston kan flytta omgående.

2019-05-08

Milo har nu flyttat, 2019-08-11

Min bonusdotter behöver omplacera sina två kastrat hanar. Två Sibiriska killar med namnen Milo och Gunvald.
Milo är helt vit och är 5 år, Gunvald är helt grå och är 3 år.
Katterna flyttar gärna var för sig.
Dom är idag försäkrade i Sveland och dom måste forsätta vara försäkrade.
Katterna finns i Uppsala.
Om du känner att du kan ge dessa killar ett kärleksfullt hem och kunna ge dom mycket tid, kontakta mig.


 

 

2019-05-07

Nya kort finns på alla kattungarna, kvaliten på korten är väldigt dålig då jag tagit korten med telefon på kvällstid. Dagsljuset behövs för att det ska bli bra kort.

2019-04-17

Nu har även Flora och Stings kattungar kommit till värden. 6 Kattungar blev det.

2019-04-15

Navi och Sting blev föräldrar till 4 fina kattungar den 14 april, mer information om den kullen kommer ut om några dagar. Nu väntar vi på att Flora och Stings kull ska födas.

2019-02-19

Sting är kemiskt kastrerad sedan 3 veckor tillbaka, han har ännu inte lugnat sig men han kan inte ta emot några fler honor för parning.

Både Flora och Navi kom i löp för en vecka sedan, Sting ställde upp och parade båda men om de är dräktiga vet vi ännu inte.
Första veckan i mars borde jag kunna se om vi väntar kattungar till påsk.

2019-01-27

Kattungarna har nu ätit kattungemousse två gånger och de äter helt själva med god aptit. Nu kommer vikterna att gå uppåt!

2019-01-22

Lucias kattungar stödmatar jag just nu en gång om dagen. Lucias mjölk är troligen lättmjölk och kattungarnas viktuppgång är låg. På grund av detta har det ännu inte blivit några kort, tiden räcker inte riktigt till. En timme varje kväll sitter jag med nappflaskan. Om några dagar ska de få smaka blötmat och jag hoppas det faller dom i smaken, Då kommer vikterna gå upp snabbt.

2019-01-21

Sting har nu titeln Grand Internationell Champion!

Sting och jag har igen varit på utställning till Riga i Lettland. Han njöt verkligen att att få resa bort med mig, hans rusande hormoner som gör att han går och skriker här hemma la sig och han var lugna fina kissen som jag älskar så mycket.
Om pubiken fick bestämma så var han nog en av utställningens populäraste katter. Det var väldigt många besökare på utställningen och vid hans bur var det hela tiden folk som fotograferade och ställde frågor. Domarna tyckte också om honom även om det ännu inte går hela vägen, han kom till panelen båda dagarna men fick ingen röst på lördagen men en röst på söndagen. Vi åkte dit för att få hans utlandscert i klass 5 och det fick vi! Som bonus har han nu även sitt utlandscert i klass 3.

Bilder från utställningen kan du se om du läser detta inlägg från fliken nyheter.